Just nu i föreningen!

Våren närmar sig och i vår förening pågår olika aktiviteter både i smått och stort. 

En fråga av större dignitet som vi kan berätta om är att en fördjupad undersökning av den förorenade marken mellan Raketgatan 13 och 15, har visat att det miljöfarliga området är mycket mindre än de första undersökningarna flaggade för. Föreningens kostnad för saneringsarbetet blir därför mycket lägre och arbetet kommer att påbörjas så snart som möjligt. Möjlighet att få bidrag till detta arbete kommer också att undersökas.

En kanske inte lika stor fråga, men mycket trevlig förbättringsåtgärd, är att våra parkbänkar som står placerade vid våra hus nu fått nytt liv. Vi har fått hjälp av kooperativet ”Vägen ut” som till en mycket modest kostnad har utfört arbetet.

Slutligen vill vi påminna om två datum;

Söndag 13 mars är det skräpinsamling i området, kl. 13.00 – 15.00. Hjälp föreningen att hålla rent och fint inför våren. Påsar och instruktioner vid garaget mellan Raketgatan 9 och 11.

Torsdag 17 mars ställs en sopcontainer ut på samma plats som ovan. Passa på att slänga era grovsopor! Det finns även separat kärl för elektronikavfall och lampor.

En av våra upplivade parkbänkar. Foto: Henrik Larson

Website Security Test