Lokaler

Föreningens lokal och övernattningslägenhet kan bokas via goteborg@riksbyggen.se
Kolla in lediga datum i vår kalender.

Karta lokaler:                              Regler lokaler:


Föreningslokalen

I föreningslokalen kan man ordna möten eller ha fest för upp till 30 personer. Matlagning är inte tillåten i lokalen, men däremot får gärna medhavd dryck och förtäring bjudas. Föreningsrelaterade möten, det vill säga sådana som främjar trivsel och gemenskap för oss som bor här, är gratis. Privata arrangemang kostar 400 kr per tillfälle.

Övernattningslägenheten
Gästlägenheten har plats för sex nattgäster och kan hyras i upp till sju dygn. Här finns tillgång till pentry och badrum med dusch. Hyra för gästlägenheten är vardagar 500,-/dygn och helger 600,-/dygn.

Hyresgästen av gästlägenheten ansvarar själv för att städa och lämna lägenheten i gott skick. Lämnas den ostädad eller på annat sätt dåligt skick debiteras extra kostnad med start på en natt. Hyresgäst som finner lägenheten i dåligt skick blir rabatterad en natt för besväret.

Hobbylokalen
I hobbylokalen finns tillgång till bänk med skruvstäd, rinnande vatten och elkontakt. Vill man ha tillgång till lokalen skall man kontakta fastighetsskötare Lars Hilmersson, se kontaktuppgifter i er trappuppgång.

Gymmet
Medlemmar i föreningen har tagit initiativet att sätta upp och göra i ordning ett gym, i källaren på Daniel Petterssons gata 4B. Föreningen tillhandahåller viss enklare utrustning. Egen utrustning kan förvaras i intilliggande förråd, alternativt i gymlokalen. Det som förvaras i gymlokalen är fritt för samtliga medlemmar att använda.
För att få tillgång till gymmet ska man vara medlem i gymgruppen. Anmälan om medlemskap görs till Riksbyggen Lars.Hilmersson@riksbyggen.se . Vid ansökan ska kontaktuppgifter anges i form av namn, mailadress och lägenhetsnummer. Medlemskap är tillsvidare avgiftsfritt.

Tvättstugor
Tvättstugorna är styrd av en timer som gör att maskiner endast går att använda under utsatta tvättider. Det innebär att tvättmaskiner och torktumlare alltid stängs av 22:00.
Tidigaste tvättstart på lördagar och söndagar har senarelagts, till klockan 08:00 istället för 07:00. Detta av
hänsyn till boende i direkt anslutning till tvättstugorna. Det är således inte möjligt att använda tvättmaskiner eller torktumlare före klockan 08:00 på lördagar och söndagar trots att det tills vidare står 07:00 på bokningstavlorna.

Garage och övriga lokaler
Som föreningsmedlem kan man ställa sig i kö för att hyra varmgarage genom att kontakta info@riksbyggen.se. Föreningen har också ett antal förrådslokaler att hyra ut till såväl medlem som icke medlem. För mer utförlig beskrivning av lokalerna och priser vänligen kontakta Riksbyggen.

Website Security Test