Lokaler

Föreningens lokal och övernattningslägenhet kan bokas via receptiongbg@riksbyggen.se
Kolla in lediga datum i vår kalender.

Karta lokaler:                              Regler lokaler:


Föreningslokalen

I föreningslokalen kan man ordna möten eller ha fest för upp till 30 personer. Matlagning är inte tillåten i lokalen, men däremot får gärna medhavd dryck och förtäring bjudas. Föreningsrelaterade möten, det vill säga sådana som främjar trivsel och gemenskap för oss som bor här, är gratis. Privata arrangemang kostar 400 kr per tillfälle.

Övernattningslägenheten
Gästlägenheten har plats för sex nattgäster och kan hyras i upp till sju dygn. Här finns tillgång till pentry och badrum med dusch. Hyra för gästlägenheten är vardagar 400,-/dygn och helger 500,-/dygn.

Hobbylokalen
I hobbylokalen finns tillgång till bänk med skruvstäd, rinnande vatten och elkontakt. Vill man ha tillgång till lokalen skall man kontakta fastighetsskötare Lars Hilmersson, se kontaktuppgifter i er trappuppgång.

Gymmet
Medlemmar i föreningen har tagit initiativet att sätta upp och göra i ordning ett gym, i källaren på Daniel Petterssons gata 4B. Föreningen tillhandahåller viss enklare utrustning. Egen utrustning kan förvaras i intilliggande förråd, alternativt i gymlokalen. Det som förvaras i gymlokalen är fritt för samtliga medlemmar att använda.
För att få tillgång till gymmet ska man vara medlem i gymgruppen. Anmälan om medlemskap görs till Riksbyggen Lars.Hilmersson@riksbyggen.se . Vid ansökan ska kontaktuppgifter anges i form av namn, mailadress och lägenhetsnummer. Medlemskap är tillsvidare avgiftsfritt.

Garage och övriga lokaler
Som föreningsmedlem kan man ställa sig i kö för att hyra varmgarage genom att kontakta info@riksbyggen.se. Föreningen har också ett antal förrådslokaler att hyra ut till såväl medlem som icke medlem. För mer utförlig beskrivning av lokalerna och priser vänligen kontakta Riksbyggen.